Miért mi?

Tapasztaltak vagyunk a nagyteljesítményű autók átalakításában­

Tapasztalatokat szereztünk a nagyobb teljesítményű motorokkal­ Ford F-150 Harley Davidson Edition szerelt autók kettős, benzin-gáz üzemű ­átalakításában is (170 KW felett). Például: VW Touareg, BMW X5.  Tapasztalatokat szereztünk az amerikai autók kettős, benzin-gáz üzemre való átalakításában is. Például Ford F150,­ Dodge Ram , Hummer 2. Itt, ami egy kicsit más lehet a gázüzemű működés szempontjából az az amerikai autók benzin injektorainak tekercsellenállása és a nagy motorteljesítmény miatt fellépő jelentős rövid idejű gázelvétel.

A tekercsellenállás miatt esetenként szükség van impedancia illesztésre, ami megfelelő emulátorral lehetséges.

A nagy motorteljesítmény, a nagy henger űrtartalom miatt direkt e célra fejlesztették ki a tervezők a Tomasetto Arctic, illetve Atiker Super, Super Extra reduktort, Tomasetto Extra multiszelepeket.

Németországban, a világ számos országában nagy mennyiségben alakítanak át autókat kettős, benzin- autógáz üzemre autókat. Mi nyomon követjük a változásokat, arra törekszünk , hogy a legújabb ismereteket alkalmazzuk munkánk végzése során.

 

LPG – „Lowest Price Guarantee”, azaz árgarancia

„Mi nem csak a legolcsóbb autózást, a legolcsóbb beszerelést is biztosítjuk.”

Amennyiben az autója átalakítása utáni hónapban Ön a miénknél olcsóbb ajánlatot talál, a különbözet 110%-át megtérítjük.

Feltételek:

  • Az ajánlat paramétereinek meg kell egyeznie /ugyanolyan beszerelt kit, tartály/
  • Az ajánlatnak internetes­ honlapon is láthatónak kell lennie
  • Az ajánlatban nem szerepelhetnek akciós árak

„15 év az autógáz szerelés szolgálatában”

Tudta-e ön?

Európa minden országában olcsóbb az autógáz, mint a benzin vagy a gázolaj.