Magunkról

 

A magyarországi LPG gázautózás elindulása óta rendkívül sok tapasztalatot szereztünk. Sokat változott azóta az alkalmazott technika, de az autógáz, mint alternatív üzemanyag bizonyította életképességét. Mondhatjuk, hogy jelenleg az egész világon talán a legelterjedtebb alternatív üzemanyag az LPG a CNG (süritett földgáz)mellett . Sajnos Magyarországon a beszerelések száma a környező, vagy nyugat-európai országok viszonylatában nagyon kevés, de mi mindig energiát áldoztunk arra is amiben hiszünk, hogy magát a gázautózást elfogadtassuk. 

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelme mellett. Munkánk jellegéből következik, hogy preferáljuk a környezetbarát autózást. Ha lehetséges tisztább energiával járunk, LPG-vel és CNG-vel! Javasoljuk a biometán alkalmazását a gépjárművek hajtóanyagaként. Törekedni kell az un. „CO2 FREE”, CO2 zéró technológiák alkalmazására, hogy elkerüljük az ózonlyuk növekedését és a szmog kialakulását a városi közlekedésben.

 

A Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola 6.G osztályos tanulói és tanárai a Jánoshalma Bácsgépker Kft telephelyén vándorkiállítás keretén belül mutatják be a Székely Kapuk – Zöld Kapuk közép-európai verseny keretében készült a környezettudatosságot bemutató tablóképeiket.

 

Nagyon fontosnak tartjuk a kollégák megbecsülését. Vállalkozásunknál a rutinos, évtizedes munkatárs mellett, a fiatal energikus szerelők is megtalálták helyüket, úgy gondolom, így alkotunk jó csapatot.

A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő gyártók, termékek felkutatására. Zavoli hengerenkénti injektoros rendszert először a mi műhelyünkben szereltek autóba, de a rendkívül dinamikusan növekvő lengyel autógáz piaccal is nekünk volt először kapcsolatunk. Jelenleg olyan gyártókkal vagyunk közvetlen kapcsolatban, mint a Lovato, AEB,Europegas, Valtek, OMB, AC STAG, . Az összes beépítésre vagy forgalomba kerülő autógáz rendszer, alkatrész rendelkezik a nemzetközi és magyar engedélyekkel.

A projekt az Európai Unió és Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében valósul meg.

Projekt megnevezése:

Műszaki vizsgabázis kialakítása épület átalakítással és bővítéssel

Projekt leírása:   

A vizsgabázis alkalmas a benzin, a benzin-gáz és a diesel meghajtású járművek műszaki vizsgáztatására.

 

 

Vállalkozásunk egyik fő célja, hogy megrendelőinknek megfizethető áron minőségi szolgáltatást nyújtson. Nagy öröm számunkra, mikor a régebbi megrendelőink újabb gépkocsijuk átalakításával is minket bíznak meg. Több, mint 15 év a gázautó szerelés szolgálatában.

 

Bízva a további együttműködésben, üdvözlettel:

Andris József

ügyvezető